<НАЧАЛО>

НАУКАТА ЗА ПОДСИЛВАЩОТО ХРАНЕНЕ

ИНСТРУКЦИИ ЗА ХРАНЕНЕ

Много е важно да се осигурят подходящи, но не твърде високи нива на витамини и минерали. Формулите Nutra Nuggets са обект на строго наблюдение и контрол на тези нива - нищо друго освен най-доброто за вашия любимец. Nutra Nuggets съчетава висококачествени пилешки, агнешки и яйчени протеини, лесно смилаема пилешка мазнина и пълнозърнести съставки – научно формулирани и балансирани с точното количество винамини и минерали – за да осигурят високи нива на хранителни вещества за поддържане на оптималното тегло, енергийните нива и дългосрочното здраве. Като източник на най-висококачествен и най-разградим източник на енергия, ние използваме само най-финната пилешка мазнина, естествено запазена със смеси от токофероли – форма на витамин Е. Наред с това, пилешката мазнина произвежда оптимални нива Омега-6 (линоловата) мастна киселина.
Основните функции на храните Nutra Nuggets са:

  • Намален риск от възпаления, причинени от кожни алергии, аргтрит и неразположения в храносмилателната система.
  • Намален риск от сърдечно-съзови заболявания, бъбречни заболявания и рак.
  • Усилен отговор на имунната система.
  • Подобрено здравословно състояние на кожата и козината.

***

Формулирани за здраве, щастие, отличен външен вид и отлични постижения. Храната Nutra GOLD е формулирана като енергийно плътна и високосмилаема, количествата за хранене са по-малки от тези на по-трудно смилаемите храни.
Продуктите на Nutra GOLD са приготвени с прясно агнешко или пилешко месо, което осигуряма апетитност и най-доброто съотношение на аминокиселини. Мастните киселини Омега-6 и Омега-3 са важни за доброто здраве. Докато повечето храни за домашни любимци съдържат незаменимата мастна киселина Омега-6 (линолова мастна киселина), голяма част от тях не съдържат Омега-3 (линоленова мастна киселина), необходима за да поддържа правилното съотношение между тях.Към всичкщи хранителни формули на Nutra GOLD са добавени ленени семена, които да осигуряват правилното съотношение на Омега-6 към Омега-3 мастни киселини, което трябва да бъде в границите от 5:1 до 10:1. Научните изследвания показват, че диета, която съдържа правилното съотношение мужду мастните киселини допринася за отличното здравословно състояние на домашния любимец.
Основните функции на храните Nutra GOLD са :

  • Подобрено състояние на козината
  • Предпазване и контрол на възпалителните процеси на кожата, ставите и храносмилателната система.
  • Подобрено здравословно състояние на котки и кучета с нарушени функции на бъбреците и сърцето
  • Намален риск от определени видове рак


TriCON Advertising
Search Bulgarian web-space